Locator Кривий Ріг Масажні салониЦентрально-Міський район Масажні салони Центрально-Міський район Кривий Ріг

Масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі

4
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Салон краси Art Style

    вулиця Центральний, тел. 0 (96) 367-74... показати
    вулиця Центральний, 35, тел. +380(96)367-74-01 детальніше
    Масажні салони Салон краси Art Style знаходиться у Кривому Розі, вулиця Центральний. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Масажний кабінет

    Центрально-Міський район, вулиця Свято-Николаевская, тел. 0 (97) 289-68... показати
    Центрально-Міський район, вулиця Свято-Николаевская, 45, тел. +380(97)289-68-47 детальніше
    Масажні салони Масажний кабінет знаходиться у Кривому Розі, вулиця Свято-Николаевская. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Студія Релакс

    вулиця Свято-Николаевская, тел. 0 (98) 056-47... показати
    вулиця Свято-Николаевская, свято, тел. +380(98)056-47-77 детальніше
    Масажні салони Студія Релакс знаходиться у Кривому Розі, вулиця Свято-Николаевская. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Салон Дива

    Центрально-Міський район, проспект Поштовий, тел. 0 (56) 490-09... показати
    Центрально-Міський район, проспект Поштовий, 60/41, тел. +380(56)490-09-52 детальніше
    Масажні салони Салон Дива знаходиться у Кривому Розі, проспект Поштовий. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі

На цій сторінці зібрані масажні салони, розташовані у Центрально-Міський район у Кривому Розі. . Locator відомо про чотири масажні салони поряд з цим місцем серед яких Салон краси Art Style, Масажний кабінет, Студія Релакс та інші , які розташовані на вул. Центральний, вул. Свято-Николаевская і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці масажні салони.

  • Чи є і скільки Масажні салони працюють у Центрально-Міський район у Кривому Розі?

    Так, у Центрально-Міський район у Кривому Розі є Масажні салони. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Масажні салони.

  • Які Масажні салони найкращі у Центрально-Міський район у Кривому Розі?

    Locator радить відвідати насступні Масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі: Салон краси Art Style, Масажний кабінет, Студія Релакс.

  • Де знаходиться найближчі від мене Масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Масажні салони, перейдіть на сторінку Масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі?

    Ціни на послуги Масажні салони залежать від конкретної послуги і Масажні салони. Locator.ua дає можливість всім Масажні салони вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Масажні салони.

  • Послугами яких Масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Масажні салони, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Салон краси Art Style, Масажний кабінет, Студія Релакс.

  • Як зв'язатись з цими Масажні салони?

    Контакти для зв'язку з цими Масажні салони ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Масажні салони у Центрально-Міський район у Кривому Розі поряд

за станціями метро поряд:

    Масажні салони у Кривому Розі

    Масажні салони за районами Кривого Рогу:

    Більше популярних послуг у рубриці:

    ультразвукові процедури, догляд за обличчям, епіляція, очищення шкіри, апаратна косметологія обличчя, корекція фігури, макіяж, біоревіталізація, корекція брів, апаратна косметологія, лікування акне, жіночій педикюр, антицелюлітне обгортання, воскова депіляція, ліфтинг обличчя, безін'єкційна мезотерапія, естетична косметологія, манікюр, мезотерапія тіла, косметолог, видалення рубців, депіляція, anti-age процедури, ультрафонофорез, нігті, мезотерапія обличчя, ліфтинг тіла, ін'єкції ботоксом, баночний масаж, лікування волосся і шкіри голови