У час втрати і горя орієнтуватися в логістиці транспортування тіла коханої людини з Італії в Україну може бути надзвичайно важко. Funeralia, міжнародне похоронне бюро із значним досвідом, пропонує цілеспрямовану допомогу сім’ям померлих, забезпечуючи гідний і шанобливий процес репатріації.

Команда Funeralia чудово розуміє наскільки в такий непростий для близьких час особливо важливими є підтримка, володіння інформацією, чесність, вміння оперативно реагувати та наявність зв’язків і  налагодженої системи контактів, аби дійсно вчасно і максимально оперативно зробити все, аби організувати правильне та офіційне оформлення всіх необхідних документів для забезпечення транспортування померлого родича з будь-якого регіону чи міста Італії до міст України. При цьому організація гарантує помірні ціни на перевезення померлих з Італії, а також можливість безкоштовного перевезення за умови наявності страховки.

Принципи роботи Funeralia

Специфіка роботи похоронного бюро полягає в глибокому розумінні того стану, в якому знаходяться родичі і близькі померлої людини, тому, звертаючись до Funeralia, Ви гарантовано отримуєте:

  • Повну прозорість всіх процесів і максимальну чесність і людяність. Команда бюро в найближчий час підготує повну інформацію щодо вартості Вашого випадку, термінів оформлення, а також строків транспортування і всіх його нюансів. Ви можете задавати будь-які питання, в тому числі протягом всього процесу надання послуг, представники бюро завжди з Вами на зв’язку, поінформовані та готові надати Вам будь-яку інформацію.
  • Тільки офіційне оформлення, згідно як італійського, так і українського законодавств. Funeralia має можливість тісної співпраці з консульськими представниками України у найбільших містах Італії: Мілані, Римі та Неаполі, тому Ви можете розраховувати на найоперативнішу експертну оцінку та професійну координацію всіх процесів від фахівців.
  • Комплексні гнучкі рішення, які включають підготовку повного необхідного пакету документів, які засвідчують смерть, а також всі необхідні дозволи, для того, щоб родина у скорботі мала якомога менше організаційних проблем
  • Персональний підхід. Не зважаючи на спеціалізацію роботи бюро, смерть і горе – це те, до чого неможливо звикнути, тому своїм обов’язком всі члени команди міжнародного похоронного бюро Funeralia вважають максимальну психологічну підтримку та виключно індивідуальний підхід до кожного випадку, адже пошана до померлого та важливість психологічного комфорту родини – це те, що повинно бути на першому місці.

Фінансова сторона

Бути готовим до смерті неможливо, особливо в той непростий час, коли навантаження на кожного українця виросло в десятки разів. Коли смерть приходить не вдома, для родини важливо залишатися разом і на своїй землі, навіть після смерті, адже людина живе доти, доки її пам’ятають.

Не зважаючи на те, що оформлення й перевезення померлих є роботою для команди Funeralia, команда завжди відкрита до лояльних фінансових рішень, адже не завжди сім’я має змогу оплатити всі процеси, які мають бути виконані згідно міжнародного законодавства. Тому, за наявності чинного страхування, що покриває витрати на репатріацію, Funeralia пропонує можливість безкоштовного транспортування померлого з Італії в Україну. У випадках відсутності страхового покриття організація допомагає в зборі коштів у соціальних мережах, залучаючи українську громаду в Італії.

Довіртеся досвіду Funeralia та відданості справі вшанування пам’яті Ваших близьких, нехай їхня дорога додому буде легкою, а команда Funeralia зробить для цього все можливе.