Locator Дніпропетровська Кривий Ріг Дитячі табори відпочинкуДитячі табори відпочинку Кривий Ріг

Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Криворізький дитячий санаторій Дніпропетровської обласної ради

    вулиця Гёте, тел. 0 (56) 427-04... показати
    вулиця Гёте, вулиця, тел. +380(56)427-04-13 детальніше
    Дитячі табори відпочинку Криворізький дитячий санаторій Дніпропетровської обласної ради знаходиться у Кривому Розі, вулиця Гёте. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Тенісна академія Сестер Бондаренко

    Кривий Ріг, вулиця Пушкіна, тел. 0 (95) 803-70... показати
    Кривий Ріг, вулиця Пушкіна, 105, тел. +380(95)803-70-15 детальніше
    Дитячі табори відпочинку Тенісна академія Сестер Бондаренко знаходиться у Кривому Розі, вулиця Пушкіна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.

Коротко про дитячі табори відпочинку у Кривому Розі (Дніпропетровська)

На цій сторінці зібрані дитячі табори відпочинку, розташовані у Кривому Розі (Дніпропетровська). Locator відомо про дві дитячі табори відпочинку поряд з цим місцем серед яких Криворізький дитячий санаторій Дніпропетровської обласної ради, Тенісна академія Сестер Бондаренко , які розташовані на вул. Гёте, вул. Пушкіна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці дитячі табори відпочинку.

  • Скільки Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі?

    За даним Locator у Кривому Розі ведуть діяльність 2 Дитячі табори відпочинку.

  • Які Дитячі табори відпочинку найкращі у Кривому Розі?

    Locator радить відвідати насступні Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі: Криворізький дитячий санаторій Дніпропетровської обласної ради, Тенісна академія Сестер Бондаренко.

  • Де знаходиться найближчі від мене Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Дитячі табори відпочинку, перейдіть на сторінку Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі?

    Ціни на послуги Дитячі табори відпочинку залежать від конкретної послуги і Дитячі табори відпочинку. Locator.ua дає можливість всім Дитячі табори відпочинку вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Дитячі табори відпочинку.

  • Послугами яких Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Дитячі табори відпочинку, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Криворізький дитячий санаторій Дніпропетровської обласної ради, Тенісна академія Сестер Бондаренко.

  • Як зв'язатись з цими Дитячі табори відпочинку?

    Контакти для зв'язку з цими Дитячі табори відпочинку ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Дитячі табори відпочинку у Кривому Розі