Locator Кривий Ріг Спортивні комплекси Стрілкові клуби, тириПокровський район Стрілкові клуби, тири Покровський район Кривий Ріг

Стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі

1
  • Спортивний стрілецький тир Бункер

    Покровський район, вулиця Іртиська, тел. 0 (93) 180-80... показати
    Покровський район, вулиця Іртиська, 20б, тел. +380(93)180-80-85 детальніше
    Стрілкові клуби, тири Спортивний стрілецький тир Бункер знаходиться у Кривому Розі, вулиця Іртиська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 12:00 до 19:00.

Коротко про стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі

На цій сторінці зібрані стрілкові клуби, тири, розташовані у Покровський район у Кривому Розі. . Locator відомо про одна стрілкові клуби, тири поряд з цим місцем серед яких Спортивний стрілецький тир Бункер , який розташований на вул. Іртиська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці стрілкові клуби, тири.

  • Чи є і скільки Стрілкові клуби, тири працюють у Покровський район у Кривому Розі?

    Так, у Покровський район у Кривому Розі є Стрілкові клуби, тири. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Стрілкові клуби, тири.

  • Які Стрілкові клуби, тири найкращі у Покровський район у Кривому Розі?

    Locator радить відвідати насступні Стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі: Спортивний стрілецький тир Бункер.

  • Де знаходиться найближчі від мене Стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Стрілкові клуби, тири, перейдіть на сторінку Стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі?

    Ціни на послуги Стрілкові клуби, тири залежать від конкретної послуги і Стрілкові клуби, тири. Locator.ua дає можливість всім Стрілкові клуби, тири вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Стрілкові клуби, тири.

  • Послугами яких Стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Стрілкові клуби, тири, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивний стрілецький тир Бункер.

  • Як зв'язатись з цими Стрілкові клуби, тири?

    Контакти для зв'язку з цими Стрілкові клуби, тири ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Стрілкові клуби, тири у Покровський район у Кривому Розі поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Стрілкові клуби, тири у Кривому Розі

    Стрілкові клуби, тири за районами Кривого Рогу: