ПРРО, а саме програмний реєстратор розрахункових операцій – зручний спосіб для здійснення облікових операцій, пов’язаних з фіскальною документацією. Завдяки такій програмі, можна оперативно обробляти розрахунки в торгівельних чи розважальних закладах, або у Всесвітній мережі.

Однією з таких пройма є СОТА Каса https://stcentr.com.ua/sota-kasa/ яка має безліч переваг, про які варто зазначити окремо. Найголовнішою її перевагою є здатність функціонувати на будь-якому пристрої.

Чому варто використовувати СОТА Каса?

По суті, цю програму можна розглядати як аналог звичних для всіх касових апаратів, враховуючи її можливості проводити реєстрацію чеків у ДПС. Вона являє собою хмарний продукт, передбачаючи зручний вхід зі сторінки https://stcentr.com.ua/sota/ Користувачі, які вже застосовують цей формат, відзначають такі моменти:

  • комфорт – для роботи знадобиться лише електронний гаджет та доступ до мережі Інтернет;
  • висока продуктивність – користувач зможе безпосередньо у браузері створювати чеки та іншу документацію без необхідності друкувати паперові варіанти;
  • швидке оновлення – вносити зміни у відповідності до законодавства можна без використання складних процедур та заміни обладнання;
  • якісне збереження даних – програма зберігає їх у хмарі або на сервері, що суттєво полегшує аналітику та звітність;
  • невисокі операційні витрати та надзвичайно проста і зручна реєстрація;
  • економія грошей – використання програми дає можливість повністю відмовитися від друку чеків, зменшуючи витрати на папір;
  • потенціал для інтеграції – ПРРО може поєднуватися у браузері з іншими програмами, що забезпечує якісну автоматизацію бізнесових процесів.

Загалом цей сервіс дає змогу виконувати реєстрацію чеків у кількості 1000 на місяць. Також вона забезпечить відправку чеків покупцям на електронну пошту, надасть підготовлений комплект довідників, сформує та відправить звіти у автоматичному режимі. Реєстрація кас відбувається у зручному режимі – користувачам не потрібно укладати додаткових договорів. При цьому прийом платежів здійснюватиметься з використанням популярних в Україні сервісів. Форма розрахунків може бути будь-якою – безготівковою, готівковою, змішаною.

Що потрібно для роботи з СОТА Каса?

Перш, ніж зареєструватися для роботи з програмою, потрібно залишити свій номер телефону на сайті. Після цього з вами зв’яжеться менеджер компанії для уточнення деяких даних. Експерти компанії допоможуть розпочати робочий процес негайно, створюючи всі умови для того, щоб він відбувався без зайвих клопотів. 

Дізнатися про вартість обслуговування та отримати іншу актуальну інформацію користувачі зможуть на головній сторінці сайту. Після реєстрації їм стане доступним особистий кабінет, де вони матимуть змогу оплачувати послугу та моніторити основні процеси. Доступ до хмарного програмного РРО для них буде у форматі 24/7. За необхідності вони завжди можуть розраховувати на консультацію та допомогу від служби підтримки, яка теж працює цілодобово. Сам сервіс працює на всій території України. 

Вам потрібно негайно розпочати роботу? Ви можете зробити це вже зараз. Просто заповніть форму на сторінці сайту – і ви зможете незабаром оцінити усі переваги та особливості програми від СОТА. Працюйте з будь-якого зручного девайсу, легко проводьте реєстрацію, приймайте всі форми оплати та економте час і фінанси.