Locator Дніпропетровська Кривий Ріг проживанняпроспект Миру проживання на проспекті Миру Кривий Ріг

проживання на проспекті Миру у Кривому Розі ціна від 450 грн

2
  • PRO

    Квартира "Посуточно проспект Мира, 44"

    проспект Миру, тел. 0 (93) 170-77... показати
    проспект Миру, 44, тел. +380(93)170-77-51 детальніше

    проживання450 ₴

    Апартаменти "Затишна проспект Миру, 44" знаходяться на головному проспекті Кривого Рогу, недалеко від від Парку Героїв, на 2 поверсі 5-поверхового будинку. Апартаменти "Затишна проспект Миру, 44"...
  • PRO

    Квартира "Посуточно проспект Мира, 1а"

    проспект Миру, тел. 0 (93) 170-77... показати
    проспект Миру, 1а, тел. +380(93)170-77-51 детальніше

    проживання500 ₴

    Апартаменти "Затишна проспект Миру, 1а" розташовані на центральному проспекті міста в районі торговим центром "Вікторі Плаза" НА2 поверсі 5 поверхового будинку. Квартира "Затишна проспект Миру, 1а"...

Коротко про проживання на проспекті Миру у Кривому Розі (Дніпропетровська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу проживання, розташовані на проспекті Миру у Кривому Розі (Дніпропетровська). Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Квартира "Посуточно проспект Мира, 44", Квартира "Посуточно проспект Мира, 1а" , які розташовані на пр. Миру. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу проживання.

  • Скільки на проспекті Миру у Кривому Розі є закладів, які надають послугу "проживання"?

    За даними Locator.ua на проспекті Миру у Кривому Розі послугу "проживання" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "проживання" на проспекті Миру у Кривому Розі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу проживання, перейдіть на сторінку послуги "проживання на проспекті Миру у Кривому Розі" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "проживання" на проспекті Миру у Кривому Розі?

    Ціни на послугу "проживання" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги на проспекті Миру у Кривому Розі починаються з 450 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "проживання на проспекті Миру у Кривому Розі".

  • Послугами яких на проспекті Миру у Кривому Розі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Квартира "Посуточно проспект Мира, 44", Квартира "Посуточно проспект Мира, 1а".

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

проживання у Кривому Розі

проживання за районами Кривого Рогу: